Nou în Pitești! Savannah Kids Club – cel mai mare loc de joacă și petreceri pentru copii!

de | 27.04.2023 17:32 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Să înceapă aventura și distracția!

Savannah Kids Club este cel mai nou loc de joacă din Pitești, care și-a deschis recent porțile. Ambianța care te întâmpină încă de când îi treci pragul este cuceritoare și, indiferent de vârstă, copil sau adult, vei avea o experiență plăcută și memorabilă.

Savannah Kids Club

Savannah Kids Club s-a gândit la copiii de toate vârstele, dar și la părinții care îi însoțesc și a creat un spațiu complex în care fiecare să se simtă confortabil și să se distreze.

Savannah Kids Club

Cei mici nu vor mai dori să plece de la locul de joacă, pentru că la Savannah Kids Club este imposibil să se plictisească. Au trambulină, un panou de cățărare de pe care pot plonja în bureți pufoși, topogane, piscină cu bile și un traseu provocator pe care să îl exploreze. Spațiul dedicat servirii mesei este, de asemenea, de vis, cu multă culoare și animată de personaje îndrăgite din desene animate. De asemenea, aici au bucătărioase, bancuri de lucru, o căsuță, unde pot interpreta diferite jocuri de rol.

Savannah Kids Club

Digital Room este concepută în special pentru copiii mai mari și adolescenți, care sunt captivați de gaming. Au Xbox, simulator auto, dar și ochelari care îi teleportează în realitatea virtuală, celebrii Oculus Quest. Jocurile VR sunt foarte captivante, transpunându-i în diferite jocuri video, dar în același timp ținându-i în mișcare.

Savannah Kids Club

Părinții au și ei locul lor de răsfăț. Adulții se pot relaxa la o cafea sau un cocktail, cât timp cei mici se distrează, fără să îi scape însă din ochi. Pe un ecran vor avea imagini live cu ce se întâmplă în locul de joacă, așa că nu mai trebuie să stea nimeni să își urmărească îndeaproape copilul, pentru că îl vor avea mereu sub control, dar de la distanță. Spațiul dedicat adulților este extrem de plăcut și confortabil, ideal pentru câteva ore de socializare.

Savannah Kids Club

Încă un atu al Savannah Kids Club este amplasarea. Aflat în incinta Complexului Comercial John, acesta oferă o parcare generoasă, ceea ce cu siguranță îi va scăpa de mulți de stresul de a găsi un loc unde să își lase mașina.

Savannah Kids Club

Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 106, Pitești

Tel. 0733 019 361

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș. Colaborări eficiente pentru dezvoltarea potențialului turistic

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Savannah Kids Club