Un nou loc de joacă dat în folosință la Bradu

de | 03.08.2023 14:03 | Știri

  • Vești bune pentru părinții și copiii comunei Bradu!

la Bradu

Primarul Dan Stroe a anunțat pe pagina de Facebook faptul că începând de ieri, 2 august a afost dat în folosință un nou loc de joacă.

Locul de joacă este amenajat pe strada Livezilor din localitate.

la Bradu

După cum știți, zona respectivă era inundată frecvent atunci când ploua, însă în urma investițiilor efectuate (stație de pompare a apelor și achiziționarea unui teren pe care a fost introdusă canalizare pluvială în vederea evacuării apelor spre strada Magnoliei) am reușit să rezolvăm această problemă.

 

Ulterior, am decis să folosim la capacitate maximă terenul achiziționat, prin amenajarea unui parc și a unui loc de joacă pentru părinții și copiii din zonă. Iată că în această seară am reușit să dăm în folosință acest spațiu de relaxare”, a anunțat primarul.

la Bradu

Veștile bune continua! Primarul din Bradu și-a propus reabilitarea tuturor locurilor de joacă din comună și amenajarea altor două noi locuri de joacă.

la Bradu

În perioada următoare, îmi propun reabilitarea tuturor locurilor de joacă din comună după modelul celui de pe strada Livezilor.

 

De asemenea, vor fi amenajate două noi locuri de joacă pe malul lacului Ilma, dar și în apropierea Căminului Cultural, acolo unde va fi astupat lacul din zonă (cel acoperit de papură).

 

Doamne ajută!”, a mai transmis Dan Stroe.

Foto: Facebook Dan Stroe

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu