O nouă alianță pentru alegerile din 2024. PNȚCD și PRP au încheiat un parteneriat politic

de | 14.03.2024 12:49 | Național, Politic

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD), condus de președintele Aurelian Pavelescu, și Partidul România Puternică (PRP), condus de președintele Gabriel Marin, au încheiat un parteneriat politic în vederea constituirii unei alianțe politice, scopul fiind consolidarea unei mișcări suveraniste – conservatoare și naționale, se arată în comunicatul de presă primit.

Alianța reprezintă un pol politic deosebit pentru politica românească. Totodată, ”Alianța România Puternică se dorește o alternativă patriotică și conservatoare la actuala conducere a României”, se mai arată în comunicatul primit.

Potrivit sursei citate, președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, consideră că ”încheierea prezentului protocol reprezintă primul pas serios în coagularea pe scena politică a unui proiect suveranist patriotic, cu șanse reale la alegerile din 2024. (…) Cu siguranță, acesta este doar începutul. Sperăm ca, pe parcurs, să adere la acest proiect toate forțele politice de orientare suveranistă, astfel încât, împreună, să construim o platformă pentru susținerea unui candidat cu șanse la Președinția României”.

Totodată, președintele PRP, Gabriel Marin, a transmis: ”Împreună, vom reconstrui din temelie democrația, justiția socială și economia națională, o Românie modernă și suverană, care-și va recâștiga demnitatea pe scena internațională. O Românie a românilor, care nu va mai sta în genunchi în fața nimănui și nu va mai accepta să fie victima unei ofensatoare duble măsuri și intereselor globaliste.

Sursă foto: echipa de comunicare a PNȚCD.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PNȚCD despre comasarea alegerilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNȚCD | PRP

Ultimele articole