anchetaonline.ro

O nouă echipă managerială la ISU Argeș!

de | 13.12.2022 09:20 | Știri, Administrație, Județean

  • ISU Argeș are o nouă echipă managerială!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Căpitan Puică Nicolae” al județului Argeș are o nouă conducere, desemnată, din 29 noiembrie.2022, respectiv Inspectorul Șef, colonel Berevoescu Nicolae-Alin, care va fi secondat de colonel Dincă Alin-Adrian, ca și Prim-adjunct al Inspectorului Șef.
Berevoescu Nicolae-Alin a participat și a condus cu succes numeroase intervenții în diferite situații de urgență, acesta având o carieră de peste 17 ani în arma pompieri. Este dedicat profesiei alese și riguros în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, iar de fiecare dată s-a implicat activ în misiunile la care a participat și a fost mereu aproape de personalul din subordine.
Misiunea de salvator a început-o fiind comandantul Detașamentului 1 de Pompieri Brașov din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei„ al județului Brașov, funcție ocupată până în anul 2009, când s-a mutat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae„ al județului Argeș. Aici și-a desfășurat activitatea în cadrul Structurii de Securitate, apoi, în anul 2010, a fost numit comandant al Secției de Pompieri Costești. În anul 2017 a fost împuternicit Prim-adjunct al Inspectorului Șef în cadrul comenzii unității, un an mai târziu, ocupând, prin concurs, funcția în care a activat până la data de 28.11.2022.
La data de 29 noiembrie 2022, prin ordin al Inspectorului General acesta a fost desemnat să îndeplinească atribuțiile funcției de Inspector Șef al ISU Argeș.
ISU Argeș
Colonelul Dincă Alin-Adrian a urmat practic aceeași pași, având un parcurs al carierei foarte asemănător cu cel al Inspectorului Șef.
Până în anul 2017, ofițerul a fost comandantul Detașamentului de Pompieri Mioveni, iar din 2017 până în 29.11.2022, a ocupat funcția de Șef al Centrului Operațional al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș, cu atribuții în conducerea și coordonarea misiunilor de intervenție ale subunităților inspectoratului.
Din 29 noiembrie, colonel Dincă Alin-Adrian a fost desemnat să îndeplinească atribuțiile de Prim-adjunct al Inspectorului Șef al ISU Argeș.
319722689 1149585862619105 2664657225102080758 n - O nouă echipă managerială la ISU Argeș! ISU Argeș
Ambii ofițeri au absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București – Facultatea de Pompieri, astfel colonel Berevoescu Nicolae-Alin în anul 2005, respectiv colonel Dincă Alin-Adrian în anul 2007.
În prezent, echipa managerială a ISU Argeș este următoarea:
– Desemnat Inspector Șef – colonel Berevoescu Nicolae-Alin;
– Desemnat Prim-adjunct al Inspectorului Șef – colonel Dincă Alin-Adrian;
– Adjunct al Inspectorului Șef – colonel Nițu Marius.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș