anchetaonline.ro

Parcul fotovoltaic de la Albeștii de Argeș este funcțional

de | 13.12.2022 09:55 | Știri, Administrație, Județean

 

Una dintre investițiile de anvergură derulate de către administrația locală din Albeștii de Argeș, și unică printre inițiativele publice, este parcul fotovoltaic. Așa cum a declarat în nenumărate rânduri primarul Gabriel Popa, rolul acestuia este de a asigura alimentarea cu energie electrică a stației de epurare.

parcul albesti primar

Scopul final este acela de a reduce cheltuielile efectuate din bugetul local pentru utilități, în contextul în care știm cu toții cât de mult s-a majorat factura la curent. Și, ca efect imediat, este acela că prețul pe metru cub de apă rămâne neschimbat.

Parcul fotovoltaic al comunei Albeștii de Argeș este gata și funcțional și deservește stația de epurare a apei, dovedindu-și deja oportunitatea.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș