Noul loc de joacă din Parcul „Lunca Argeșului” – bucuria celor mici!

de | 03.05.2023 11:07 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Pitești

Marți, 2 mai 2023, s-a deschis noul loc de joacă din Parcul „Lunca Argeșului”, spre bucuria celor mici.

Mii de copii s-au bucurat în prima zi de leagăne, tobogane, carusel și de ansamblul de cățărare”, anunță reprezentanții Primărie Pitești.
loc joaca parcul lunca argesului
Municipalitatea mai anunță faptul că locul de joacă este funcțional, în prezent, pe timp de zi și, conform proiectului, va fi dotat cu sistem de iluminat, în perioada următoare.
Pe amplasament vor fi montati 5 stâlpi metalici cu înălțime de 6 m, echipați cu corpuri de iluminat stradal prevăzuți cu funcție de dimare a intensității luminoase între orele 24:00 și 06:00”.
De precizat că extinderea rețelei de iluminat public în zona noului loc de joacă din Parcul „Lunca Argeșului” va fi realizată până cel târziu în data de 15 mai, procedura de achiziție pentru execuția lucrărilor fiind în desfășurare.
loc joaca parcul lunca argesuluiloc joaca parcul lunca argesului
loc joaca parcul lunca argesuluiloc joaca parcul lunca argesului
Interesant de punctat la acest loc de joacă este că a fost instalat și un amplificator prin care muzica pusă pe telefon se redă la un volum mai mare.
Contractul de execuție a lucrărilor, în valoare de 2.438.301,66 lei fără TVA, a fost derulat de către constructorul DFS Center Grup și a fost finalizat în trei luni de la demarare. Lucrările, desfășurate pe o suprafață de aproximativ 1.142 mp, în interiorul parcului, au constat în dotarea cu echipamente noi pentru locul de joacă, amplasate în funcție de vârsta pentru care au fost prevăzute.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole