anchetaonline.ro

NU RATA! Student Auto Show la Universitatea din Pitești!

de | 08.07.2022 17:39 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Un eveniment mult așteptat are loc în perioada 8-10 iulie, în parcarea Rectoratului, a Universității din Pitești. Este vorba despre cea de-a doua ediție a evenimentului „Salonul Student Auto”, organizat de Facultatea de Mecanică și Tehnologie.

STUDENT AUTO SHOW a luat naștere din dorința de a prezenta și promova realizările tehnice ale studenților, absolvenților și prietenilor Facultății de Mecanică și Tehnologie.

student auto show 2 - NU RATA! Student Auto Show la Universitatea din Pitești!

Așteptăm studenți, elevi și toți pasionații de automobile în perioada 08 – 10 iulie 2022, pentru a vedea rezultatele participanților la cea de-a doua ediție a acestui eveniment studențesc”, anunță Universitatea din Pitești.

Evenimentul se desfășoară pe Str. Târgul din Vale, nr. 1 (în parcarea Rectoratului).

student auto show 1 - NU RATA! Student Auto Show la Universitatea din Pitești!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Anunț pentru elevii Colegiului „Zinca Golescu”! Program special în anul școlar 2022-2023

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Universitatea din Piteşti