Nu vă panicați! Pompierii sunt chemați la Spitalul din Curtea de Argeș

de | 18.01.2023 09:35 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș anunță că miercuri, începând cu ora 10:30, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș vor desfășura un exercițiu la Spitalul Municipal Curtea de Argeș.

Prin urmare, oamenii sunt rugați să nu se panicheze atunci când vor vedea forțele de intervenție.

Conform ISU Argeș, acțiunea este organizată de specialiștii Inspecției de Prevenire și nu va include evacuarea pacienților, urmărindu-se modul de comportare a personalului care se află la locul de muncă – sanitar și auxiliar.

pompieri exercitiu carges - Nu vă panicați! Pompierii sunt chemați la Spitalul din Curtea de Argeș

Foto ISU Argeș

Este foarte important să se cunoască măsurile de primă intervenție și evacuare în rândul personalului care se află la locul de muncă. Și tot la fel de important este să verificăm periodic timpul de reacție și modul de intervenție al structurilor profesioniste de intervenție ale ISU Argeș la diferite obiective de importanță ale județului”, a transmis ISU Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Doliu la Universitatea din Pitești! Profesorul Niculescu Mugurel a murit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole