”Nucleu de bine”, la final. Cabinetul stomatologic de la”Iulia Zamfirescu” Mioveni, dotat cu echipamente medicale noi

de | 27.03.2024 12:43 | Mioveni, Lifestyle

Cabinetul stomatologic al Liceului Teoretic ”Iulia Zamfirescu” Mioveni a fost dotat cu echipamente medicale noi, de ultimă generație, achiziționate de Consiliul Local cu sprijinul S.N. Nuclearelectrica S.A., care a oferit o sponsorizare în cadrul proiectului ”Nucleu de Bine”. În cadrul acestui proiect, peste 1.000 de elevi și preșcolari din Mioveni au beneficiat de servicii stomatologie gratuite. Acum administrația locală din Mioveni anunță că proiectul ”Nucleu de Bine” a ajuns în etapa finală.

Cabinetul stomatologic al Liceului Teoretic ”Iulia Zamfirescu” Mioveni a fost dotat cu echipamente medicale noi, de ultimă generație, achiziționate de Consiliul Local cu sprijinul S.N. Nuclearelectrica S.A., care a oferit o sponsorizare în cadrul proiectului ”Nucleu de Bine”, implementat în perioada octombrie 2022 – martie 2024, amintește adminsitrația locală în informarea publicată.

Servicii stomatologie gratuite pentru elevi

În cadrul acestui proiect, peste 1.000 de elevi și preșcolari (din cei 5.000) înscriși în unitățile de învățămât din Mioveni au beneficiat de servicii stomatologie gratuite, oferite prin intermediul cabinetului de specialitate din cadrul unității de învățământ din localitate. ”Serviciile stomatologice oferite copiilor și adolescenților din Mioveni sunt diverse, precum periaj, detratraj, fluorizare, tratamentul cariilor dentare, sau tehnici de igienă orală, costurile de funcționale ale cabinetului și ale materialelor sanitare fiind suportate de Consiliul Local Mioveni. Valoarea totală a proiectului a fost de 128.670 lei, din care valoarea sponsorizării a fost de 46.710,47 lei (diferența de 81.959,53 lei a fost finanțare acordată de către Consiliul Local). Conducerea Primăriei Mioveni mulțumește Nuclearelectrica SA pentru contribuția adusă la îmbunătățirea calității vieții elevilor din unitățile de învățământ de pe raza orașului”, transmite administrația locală din Mioveni în informarea publicată.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Plafonarea tarifelor RCA va fi prelungită. Anunțul ministrului Finanțelor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nuclearelectrica | Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole