Nuntă mare în PNL. Purtătorul de cuvânt s-a căsătorit cu fiica fostului ministru de Interne

de | 22.05.2022 18:30 | Știri, Lifestyle, Național, Politic

  • Nuntă mare în PNL

 

Petrecere mare în familia lui Marcel Vela, fostul ministru de Interne. Fiica vitregă a acestuia, pe numele ei Andra Pleșa, s-a măritat cu Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal.

Nunta a avut loc la Caransebeș iar la petrecerea ținută într-un local de lux, au fost prezenți peste 500 de persoane. Printre invitați s-au numărat și politicieni.

Cei doi tineri sunt împreună de aproape 2 ani. Își plănuiseră căsătoria cu ceva timp în urmă dar pandemia de Covid le-a întârziat planurile pentru nuntă.

 

Petrecerea a fost foarte, foarte frumoasă. Am avut ceva emoții, dar a ieșit bine. Emoții au fost cu organizarea petrecerii, a fost cel mai solicitant lucru. Dar sunt fericit că a ieșit, până la urmă, totul așa cum trebuie, că a fost deosebit.

Au fost foarte mulți oameni din afară, din străinătate, am avut emoții că știam că au venit la un eveniment special și voiam să fie perfect totul”, a declarat Ionuț Stroe, pentru Fanatik.

La petrecere, atmosfera a fost întreținută de artiști cunoscuți și apreciați precum Delia și Direcția 5.

 

Reamintim faptul că Marcel Vela este un politician român, fost ministru și senator, ales în anul 2016. Acesta a făcut parte din ambele cabinete Ludovic Orban, ca ministru al Afacerilor Interne.

În ceea ce îl privește pe Ionuț Stroe, acesta a fost ministrul Tineretului şi Sportului în Guvernul condus de Ludovic Orban, între noiembrie 2019 și decembrie 2020. L-a înlocuit pe Ionel Dancă în funcția de purtător de cuvânt al PNL, după ce Dancă a demisionat din PNL alături de Ludovic Orban şi de alţi 15 parlamentari.

 

Foto: antena3

 


cropped favicon - Pompierul Neacșa Georgel condus pe ultimul drum de colegi și înmormântat cu onoruri militareZiarul Ancheta Online

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Andra | COVID-19 | Delia | Ionuț Stroe | Marcel Vela | PNL

Ultimele articole