O nuntașă a furat mașina lăutarilor, apoi a lovit un alt vehicul!

de | 17.01.2024 21:18 | Știri, Eveniment

O tânără din Buzău a furat maşina unui lăutar de la nunta la care participase, apoi a lovit un alt vehicul pe drum şi a condus până la un hotel.

Femeia, în vârstă de 29 de ani, s-a băgat la somn ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă a doua zi, s-a trezit cu poliția la ușă.

Evenimentul s-a petrecut în data de 14 ianuarie.

După câteva pahare de alcool, femeia a decis să plece la hotelul unde era cazată, dar o dată ce a ieșit din incinta localului și a văzut că nu are cu ce să plece spre cazare, tânăra a găsit mașina lăutarului, cu cheile în contact, pe care a decis să o fure şi să conducă până la hotel, potrivit Antena 3 CNN.

Pe drum, aceasta a lovit un alt vehicul, însă a plecat de la fața locului.

A doua zi, polițiștii au fost cei care i-au dat deșteptarea.

Tânăra s-a ales cu un dosar penal, fiind acuzată de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conform sursei citate.

 

sursă foto suceava-smartpress.ro

descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Spitalele din judeţul Argeș – sabotate de „Dorel” de la minister: doar 12 posturi de medici deblocate!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: