Bani pentru școli verzi. Trei unități de învățământ din Pitești sunt pe lista proiectelor admise

de | 17.01.2024 20:51 | Județean, Economic

Ministerul Educației a publicat lista finală cu rezultatele etapei de evaluare a eligibilității proiectelor depuse în cadrul apelului Construirea și dezvoltarea unei rețele-pilot de școli verzi”. Pe lista finală au fost declarate admise mai multe proiecte din Argeș.

”Alocăm peste 225 de milioane de euro pentru infrastructură școlară la standarde europene și globale de dezvoltare sustenabilă”, au transmis cei de la Ministerul Educației. Apelul de proiecte finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Componenta C15: Educație, Construirea și dezvoltarea unei rețele-pilot de școli verzi”, a fost lansat anul trecut.

Iată lista proiectelor din Argeș declarate admise: ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale Bălilești, din comuna Bălilești, Argeș”; ”Reabilitarea Școlii Gimnaziale nr. 1 din comuna Valea Danului în vederea transformării acesteia în «Școală verde»”; ”Reabilitare unitate de învățământ comuna Cocu, judetul Argeș, în vederea dobândirii statutului de «Școală verde»”; ”Reabilitare Școală Gimnazială nr. 1 Hârtiești-corp A din comuna Hârtiești în vederea transformării acesteia în «Școală verde»”; ”Reabilitare Școala Gimnazială «Ion Luca Caragiale»”, Liceul cu Program Sportiv «Viitorul» corp C8, Școala Gimnazială «Adrian Păunescu» în vederea obţinerii statutului de «Școală verde»”.

Sursă foto: Facebook Ministerul Educației.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

TRANZACŢIA SFÂRŞITULUI DE AN! Familia Trandafir a vândut DRIM Daniel unui gigant polonez din retail

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Educaţiei

Ultimele articole