O bancă din România dispare de pe piață!

de | 28.12.2022 09:09 | Știri, Economic, Național

O bancă importantă din România dispare de pe piață, potrivit impact.ro.

Mai exact, este vorba despre Banca Românească, care a anunțat că operațiunile sale urmează să fie preluate de către Banca de Export-Import a României EximBank S.A., drept urmare a unui proces de furnizare.

EximBank este deținută de statul român prin Ministerul Finanțelor.

Astfel, operațiunile urmează să fie preluate de la data de 3 ianuarie. Clienții au fost deja notificați prin e-mail. În mesaj sunt prezentate două fișiere în care sunt toate informațiile necesare care prezintă situația dată.

De asemenea, este important de precizat faptul că conturile și serviciile vor putea fi accesate până la data de 30 decembrie 2022. Conform sursei citate, la sfârșitul acestei zile, conturile, produsele şi serviciile acestei bănci vor fi transferate la EximBank.

 

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

S-a aruncat de la etajul cinci al parcării mall-ului la numai 17 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: