O fabrică din Argeș face angajări! Peste 250 de posturi disponibile

de | 11.01.2023 10:20 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Județean, Pitești, Rural

O fabrică din Argeș face angajări, în această perioadă, fiind disponibile peste 250 de posturi, conform informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Argeş.

Este vorba despre compania Leoni Wiring Systems Piteşti, parte a grupului german Leoni.

Fabrica angajează muncitori necalificați pentru asamblarea și montarea pieselor, ingineri, controlori de gestiune sau magazineri, la sediul de cablaje din Bascov.

Potrivit Ziarului Financiar, Leoni Wiring Systems Piteşti a avut în anul 2021 o o cifră de afaceri de 371,5 mil. lei, un profit net de aproximativ 8,3 mil. lei.

Angajații vor beneficia de traininguri de formare profesională pentru diferite poziții în cadrul firmei.

Leoni este unul dintre cei mai mari angajatori din România, prima fabrică, WSD (Wiring Systems Division), fiind deschisă în anul 2000 la Arad. Ulterior, au fost deschise fabrici și în Bistriţa (2002), Bascov, lângă Piteşti (2005), dar și în Beiuş, Luduş, Marghita şi Bumbeşti-Jiu.

Mai multe detalii privind posturile disponibile puteți obține AICI.

Foto TimpOnline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Românii vor primi ajutoare de până la 10.000 de lei! Cine sunt aceștia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole