O femeie a murit pe masa de operație, după ce i s-a făcut anestezie

de | 12.10.2022 14:04 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

O femeie, în vârstă de 45 de ani, a murit pe masa de operații, imediat după ce i s-a făcut anestezia, în Spitalul Județean de Urgentă din Târgu Jiu.

Aceasta venise pentru a-și face o intervenție maxilo-facială, iar potrivit medicilor avea și o afecțiune respiratorie, motiv pentru care anestezia i-a fost fatală. Aceasta voia să elimine o tumoră din gură, care o deranja foarte tare.

De asemenea, medicii spun că femeii i-au fost explicate riscurile anesteziei, dar a insistat să fie operată și a semnat că își asumă riscurile.

În data de 10 octombrie, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, căreia urma să i se efectueze o intervenție chirurgicală de îndepărtare a unei formațiuni tumorale, în cadrul Compartimentului Chirurgie Buco-Maxilo-Facială, la inițierea anesteziei, înaintea intervenției, a decedat. Pacienta a intrat în stop cardio-respirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare“, a precizat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Femeia a mai încercat în urmă cu lună să fie operată la Spitalul de Urgență din Craiova. Și medicii de acolo i-au explicat că o anestezie i-ar putea fi fatală, dar a spus că își asumă riscurile. Și acolo pacienta a intrat în stop cardio-respirator la scurt timp după anestezie, dar medicii au reușit să o resusciteze.

Această întâmplare nu a făcut-o să renunțe la ideea de a-și scoate tumora din gură, încercând din nou la Spitalul din Târgu Jiu. Din nefericire, de această dată, ea nu a mai putut fi salvată.

Foto descriptiv Ro Health Review

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sfârșit tragic! Bărbat găsit fără suflare într-un nuc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole