Sfârșit tragic! Bărbat găsit fără suflare într-un nuc

de | 12.10.2022 10:48 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Tragedie pentru o familie dintr-un sat aflat în județul Vaslui. Un bărbat de 50 de ani a fost găsit mort, după ce s-a cățărat în nucul din grădina casei.

Potrivit Știrile Pro Tv, omul a luat masa cu familia înainte să îi anunțe că va merge în livadă să culeagă nuci. Au trecut câteva ore și pentru că nu se mai întorcea în casă, soția a mers în grădină să îl caute. A fost șocată să constate că bărbatul se afla în pomul din livadă, fără suflare.

La fața locului au ajuns echipajele de intervenție pentru a-l resuscita. Din păcate, însă, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta. Cel mai probabil, bărbatul a făcut infarct în timp ce culegea nuci.

Din păcate decedase de mult timp, nu se mai putea face absolut nimic. Echipajul medical a declarat decesul și cazul a fost preluat de poliție pentru a afla ce s-a întâmplat acolo”, au transmis reprezentanții SAJ Vaslui.

Bărbatul a fost coborât de la o înălțime de aproximativ 10 metri de către pompieri.

În urma necropsiei, se va stabili cu exactitate cauza decesului.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un bărbat a refuzat să plece din penitenciar în ziua eliberării

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole