anchetaonline.ro

Un bărbat a refuzat să plece din penitenciar în ziua eliberării

de | 12.10.2022 09:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

  • Fostului deținut i-a plăcut prea mult la pușcărie.

Angajații unui penitenciar s-au confruntat cu o situație hilară, după ce un bărbat care fusese eliberat a refuzat să plece, semn că traiul în închisorile din România nu este deloc rău.

S-a întâmplat, marți, 11 octombrie, la Penitenciarul Găeşti. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, executase o pedeapsă pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii publice. Ieri a fost eliberat, însă acest lucru nu a reprezentat un motiv de bucurie pentru el, din contră.

Fostul deținut a refuzat să plece din fața unității de detenție. Astfel, a făcut scandal și s-a întins pe asfalt, spunând că nu dorește să plece.

În cele din urmă, o amendă l-a potolit pe bărbat. La fața locului au ajuns polițiștii din Găești, iar omul a fost sancționat cu 2.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 11 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti s-au deplasat în faţa Penitenciarului Găeşti, unde au identificat un bărbat, de 39 de ani, eliberat pe parcursul acestei zile, care nu ar fi vrut să părăsească penitenciarul. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică”, a transmis, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Foto Stirile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteșteni amendați pentru consum de alcool în locuri publice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: