anchetaonline.ro

Refugiata din Ucraina, părăsită de bărbatul care renunțase la familie pentru ea – a fost arestată

de | 12.10.2022 11:07 | Știri, Lifestyle, Național

Englezul care și-a părăsit familia pentru o refugiată din Ucraina este din nou singur.

Bărbatul a devenit cunoscut atunci când povestea lui a fost făcută pubic, poveste care a șocat multă lume.

Acesta a devenit cunoscut după ce și-a părăsit copiii și soția pentru o femeie pe care o găzduise în casa lor. pe nume Sofia Karkadim, o refugiată din Ucraina.

care uk ucraina

Foto: Instagram

A fost nevoie doar de zece zile ca el să își piardă mințile, să se îndrăgostească atât de tare încât să decidă că vrea să plece cu Sofia, să părăsească casa în care locuia cu familia lui.

Se pare însă că timpul i-a demonstrat bărbatului că nu a luat decizia corectă, acesta anunțând de curând că a pus capăt relației cu ucraineanca.

refugiata ucraina

Foto: Instagram

Motivul ar fi că aceasta ar avea probleme mari de comportament și simte că nu mai este fericit alături de ea.

Ne-am despărțit. Nu mai pot suporta furia și abuzurile ei. Mi-am părăsit soția și copiii pentru ea și am făcut eforturi ca această relație să funcționeze. Îmi era milă de ea pentru că a lăsat totul în urmă din cauza războiului. Însă nu mai pot suporta. Devine des agresivă din cauza depresiei. Într-o sâmbătă a luat un cuțit și a început să îl înfigă în pereți. Chiar m-am speriat și am chemat poliția. Nu mă mai face fericit deloc. Ba chiar mi-a fost teamă” a precizat Tony Garnette pentru Daily Mail.

În urma acelui ncident englezul a chemat poliția iar oamenii legii au condus-o pe aceasta la secție. A fost interogată de poliție și lăsată apoi să plece. Aceasta ar fi spus autorităților că ar vrea să se întoarcă înapoi în Ucraina, să fie alături de familia ei.

Mai multe detalii legate de acest subiect puteți citi pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: