anchetaonline.ro

Angajări în instituțiile publice argeșene! Ce posturi sunt disponibile

de | 12.10.2022 11:20 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Noi posturi au fost scoase la concurs, în această perioadă, în mai multe instituții argeșene.

Cele mai multe sunt pe perioadă nedeterminată.

Șapte posturi sunt scoase la concurs de Primăria comunei Bascov, care caută îngrijitor (4 posturi), bucătar (1 post), ajutor de bucătar (1 post), secretar (1 post). Condițiile pentru participarea la concurs pot fi văzute AICI.

O altă primărie din Argeș caută asistent medical generalist principal. Este vorba de Primăria comunei Domnești, iar postul este pe perioadă nedeterminată. Vezi AICI detalii privind acest post.

Spitalul de de Pneumoftiziologie „Sfântul Andrei” Valea Iașului, din Argeș, angajează manager pentru unitatea medicală. Vezi AICI condiții trebuie respectate.

Totodată, Salvamont Argeș recrutează salvator montan, gradul III, la Dispeceratul Salvamont Argeș.Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs, pot fi văzute AICI.

În cadrul Salvamont Argeș se organizează concurs de recrutare și pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a postului de consilier juridic, gradul II, la Compartimentul juridic. Vezi AICI condițiile de participare.

Foto descriptiv Agerpres

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Locuri de muncă! O mare companie angajează peste 1.000 de tineri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: