anchetaonline.ro

Locuri de muncă! O mare companie angajează peste 1.000 de tineri

de | 26.06.2022 10:03 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Una dintre cele mai mari companii din România face angajări, în această perioadă, fiind disponibile peste 1.000 de posturi. Angajările se fac în toate cele 28 de orașe ale țării unde activează..

Este vorba despre rețeaua de restaurante McDonald’s, care derulează campania de recrutare „Credem în tinerii din România”.

Posturile disponibile sunt: Crew member – lucrător comercial, Barista, Manager Trainee sau Guest Experience Leader – responsabil ospitalitate.

Prin această campanie de recrutare, McDonald’s dorește să vină în sprijinul tinerilor, având șansa să lucreze într-un mediu plăcut și incluziv, oferindu-le salariu motivant și program de lucru flexibil.

De asemenea, există șansa reală a promovării, un tânăr care se alătură ompaniei în programul de Manager Trainee, putând să devină director de restaurant în 3 ani de zile.

Pachetul de beneficii pe care îl oferim este cu siguranţă atractiv pentru tineri. Peste 44% dintre membrii echipei McDonald’s au vârsta sub 25 de ani, iar peste 30% dintre colegii noştri se află la primul lor job. De aceea, campania <<Credem în tinerii din România>> a reprezentat un pas firesc în strategia noastră de recrutare, pentru că ne dorim să purtăm un dialog autentic cu tânăra generaţie şi să le arătăm acestora că înţelegem pe deplin nevoile şi aşteptările lor. Credem în potenţialul lor, în optimismul şi entuziasmul cu care se afirmă, şi vrem să ştie că ceva bun îi aşteaptă la McDonald’s: sprijin, empatie, respect şi un job unde pot fi ei înşişi.” a declarat Monica Zdrancotă, director Resurse Umane în cadrul Premier Restaurants, operatorul McDonald’s în România.

Locurile de muncă se adresează persoanelor cu vârsta de peste 16 ani, putând opta și tinerii fără experiență, cu studii medii sau care sunt în curs de finalizare a studiilor superioare.

Salariul variază în funcție de poziția ocupată și numărul orelor lucrate. De asemenea, angajații primesc tichete de masă, sporuri pentru ture de noapte sau de weekend şi bonusuri în funcţie de rezultatele restaurantului.

De exemplu, pentru o normă de 8 ore a unui Crew member (lucrător comercial), pachetul salarial poate ajunge până la 2.800 de lei net, iar un Manager Trainee poate avea un venit de 3.700 de lei net.

Tinerii interesați pot afla mai multe informații pe site-ul companiei, în secţiunea de carieră https://mcdonalds.ro/cariera

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

SUPERPERFORMANŢĂ! Robert Glinţă – locul 4 în finala mondială la 50 m spate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: McDonald’s