anchetaonline.ro

Prognoza meteo în iulie! Temperaturi greu de suportat în luna lui Cuptor

de | 26.06.2022 09:25 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Canicula deja ne dă bătăi de cap și nu suntem încă în luna iulie. Dacă în prima lună din vara lui 2022, au existat schimbări bruște de temperaturi, având atât caniculă, dar și vijelii și furtuni, în luna iulie, se pare că în prim-plan va fi canicula.

Cum va fi vremea în primele zile din luna lui Cuptor

Potrivit Agenției Naționale de Meteorologie, în perioada 1-4 iulie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade. De asemenea, va ploua foarte puțin, îndeosebi în centrul și nordul țării, dar și la munte.

Vremea în perioada 4-10 iulie 2022

În cea de-a doua săptămână, se va înregistra o creștere simțitoare a temperaturilor în toată țara. Este posibil să plouă izolat în zonele principale ale României.

Și în această perioadă, temperatura media a aerului va fi mult mai mare decât cea normală.

Prognoza meteo pentru săptămâna 11-17 iulie 2022

La mijlocul lunii iulie, maximele vor atinge 33 de grade, iar minimele se vor situa în jurul valorii de 20 de grade.

De asemenea, regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile intracarpatice. În restul țării, va fi apropiat de cel normal.

Meteo pentru perioada 18-24 iulie 2022

În această săptămână, valorile termice vor crește extrem de mult, iar în anumite regiuni ale țării, vor fi greu de suportat, potrivit meteorologilor.

Prin urmare, mediile temperaturilor vor fi peste cele specifice perioadei respective. Totodată, precipitațiile vor fi deficitare în regiunile vestice și nord-vestice.

Cum va fi vremea în ultima săptămână din iulie

Temperaturi la fel de ridicate ca în cea de-a treia săptămână vor fi și la finalul lunii iulie. Vor fi peste 35 de grade în majoritatea zonelor României, iar cantitățile de precipitații se mențin deficitare.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Din iulie: Se scumpesc biletele de tren

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM