Viața bate filmul! Și-a părăsit familia pentru o refugiată din Ucraina, pe care o luase în gazdă

de | 25.05.2022 22:37 | Știri, Lifestyle, Național

 

Un bărbat de 29 de ani din Marea Britanie a devenit cunoscut după ce povestea lui a apărut în presă și în mediul online.

Tony Garnette este numele său iar în urmă cu două săptămâni acesta împreună cu partenera lui de viață, Lorna, au decis să găzduiască o refugiantă din Ucraina.

Agentul de pază Tony s-a înscris în momentul în care a început războiul în Ucraina, în schema guvernamentală care prevede găzduirea refugiaților

Din cauză că procesul de aplicare se desfășura prea lent, bărbatul a decis să se alăture grupurilor de pe rețeaua de socializare Facebook iar acolo a găsit-o pe tânăra de 22 de ani din Ucraina.

După ce a ajuns în casa cuplului din Bradford, West Yorkshire, aceasta a început în scurt timp să aibă un comportament neadecvat față de bărbat. Văzând ce se întâmplă în casa ei, Lorna i-a cerut refugiatei să plece, să se mute din casa lor dar…surpriză…bărbatul și-a anunțat partenera de viață, mama copiilor lui..că pleacă și el cu tânăra pentru că s-a îndrăgostit.

Trebuie menționat că Tony și Lorna au împreună doi copii și erau împreună de zece ani, asta până când Sofiia Karkadym să apară în casa și în viața lor.și să schimbe totul în numai 10 zile.

Tony Garnette a relatat pentru The Sun că a plăcut-o încă de la început pe Sofia şi că unul din motivele care i-a apropiat a fost faptul că el vorbea slovacă.

Cei doi au planuri de viitor, bărbatul precizând:

Ne pare rău pentru durerea pe care am provocat-o, dar am simțit ceva ce nu am mai avut până acum. Plănuim să ne petrecem tot restul vieții împreună. Știu că oamenii vor crede că asta s-a întâmplat atât de repede, dar eu și Sofia știm că este cel mai bine așa.

 

care uk

Foto: Radio Impuls și BZI

 

 


cropped favicon - Viața bate filmul! Și-a părăsit familia pentru o refugiată din Ucraina, pe care o luase în gazdăZiarul Ancheta Online

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lorna | Ucraina

Ultimele articole