(VIDEO) Doi medici au luat la bătaie un bărbat, din cauza unui loc de parcare

de | 26.05.2022 07:50 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Doi medici cunoscuți din București au fost implicați într-un scandal, miercuri, provocat chiar de ei. Mai mult, cei în cauză au ajuns chiar la bătaie din cauza unui loc de parcare.

Este vorba despre medicul ortoped Tarek Nazer şi fratele lui, medicul nutriţionist Wasim Nazer. Aceștia au avut un conflict cu bărbat care le-a atras atenția că au parcat mașina în fața intrării casei lui, în Piața Chibrit din Sectorul 1 al Capitalei. Potrivit Antena 3, frații dețin o clinică lângă casa omului bătut.

Astfel, după ce victima a mers și le-a spus că mașina lor blochează accesul în locuința sa, cei doi medici s-au enervat. Scandalul a început cu injurii și amenințări și a continuat cu o bătaie cumplită aplicată de frați bărbatului.

Scena s-a petrecut în plină stradă, iar victima se prăbușește la un moment dat la pământ. Însă, acest lucru nu i-a făcut pe cei doi să înceteze, din contră, au început să îi dea pumni și picioare cu și mai multă forță.

Victima a scăpat din mâinile fraților odată cu intervenția unei femei, colegă cu medicii, cel mai probabil.

Oamenii legii au fost chemați la fața locului, iar cei trei au depus declarații cu privire la cele petrecute.

Sursa foto: Cancan.ro

Video: Romaniatv.net

Citiți de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Viața bate filmul! Și-a părăsit familia pentru o refugiată din Ucraina, pe care o luase în gazdă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole