Sportivă din Pitești- pe podium la Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică de Performanță

de | 26.05.2022 08:28 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

În perioada 20-23 mai, în Turcia a avut loc Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică de Performanță ,,BOSPHORUS CUP”, ocazie cu care sportive din 13 țări, printre care și România, au participat.

Țara noastră a fost reprezentată de clubul OLIMPIC ARGEȘ GYM, ce activează al Centrului Cultural Pitești. 17 sportive piteștence s-au luptat cu sute de gimnaste, concursul desfășurându-se pe diferite categorii de vârstă și în patru grupe de concurs.

gimnaste-pitesti (3)

Foto: Facebook

Gimnastele au fost coordonate de Nicoleta Andrei, antrenor și arbitru de gimnastică ritmică și au avut un parcurs meritoriu. Una dintresportive, Timeea Roșu, a urcat pe podium, obținând locul III și câștigând medalia de bronz.

gimnaste-pitesti (2)

Foto: Facebook

Nu este singura competiție la care participă gimnastele din Pitești în această perioadă. Pe 4 și 5 iunie, Olimpic Argeș Gym vor merge la Cupa Forex – campionatul de gimnastică ritmică ce va avea loc la Brașov, ca parte a programului Federației Internaționale de Gimnastică Ritmică.

Le dorim mult succes în continuare!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Elevă din Pitești- Locul I pe ţară la două olimpiade, chiar de la prima participare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole