Pitești: Au încercat să fure perii rotative din Lidl! Trei minore- prinse în fapt

de | 26.05.2022 08:51 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Intervenție mai puțin obișnuită, în această dimineață, într-un magazin Lidl din Pitești. Protagoniste au fost trei minore, care au „poftit” la trei perii rotative aflate la vânzare. Dar, cum nu aveau suficienți bani la ele, fetele s-au gândit să fure periile. Astfel, au încercat să le sustragă, scoțându-le din ambajalul original și băgându-le în rucsacuri.

Ghinionul lor a fost că prin preajmă de afla un agent al Poliției Locale. Deși era în timpul liber, acest lucru nu l-a împiedicat pe polițistul local să acționeze. Prin urmare, agentul a anunțat managerii magazinului Lidl cu privire la evenimentul ce tocmai avusese loc.

Minorele au fost oprite exact când se pregăteau să plece din incinta magazinului, fiind anunțată și Poliția Națională pentru continuarea cercetărilor.

Foto descriptiv Gazeta de Sud

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Info şoc! Uzina Dacia- SCOASĂ LA VÂNZARE la pachet cu alte fabrici!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lidl | Pitești

Ultimele articole