O profesoară și-a înjunghiat fiul apoi a încercat să își ia viața

de | 17.08.2023 13:25 | Știri, Eveniment, Național

Caz șocant la Brașov! O mamă și-a înjunghiat propriul fiu iar apoi a încercat să se sinucidă.

Mama, o profesoară de matematică, a încercat să-și ucidă fiul după un scandal izbucnit între cei doi, scrie presa locală.

Femeia de 60 de ani, într-un moment de disperare și-ar fi atacat fiul cu un cuțit și mai apoi a plecat de acasă până la o cale ferată, acolo unde a încercat să se sinucidă.

Cu ultimele puteri tânărul înjunghiat a reușit să sune la numărul de urgență 112 iar o ambulanță l-a transportat de urgență la spital.

Atât el cât și mama lui au suferit răni grave.

În acest caz anchetatorii vor putea să o audieze pe profesoară dar și pe fiul ei, în momentul în care starea de sănătate a celor doi va fi stabile. Tot atunci procurorii vor putea stabili pentru ce infracțiuni va continua cercetarea penală.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Inconștiență din partea unei femei la Eforie Nord! A intrat în apă cu cadrul ajutător de mers și a fost la un pas să se înece

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: