anchetaonline.ro

Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș – Consiliul Director și-a stabilit noua componență

de | 05.05.2022 13:46 | Știri, Județean, Lifestyle

 

Consiliul Director al Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș și-a stabilit noua componență.

Iată cum arată:

Președinte – Toma Marian – Total Financial Consulting;

Vicepreședinte – Trandafir Daniel – Drim Daniel;

Vicepreședinte – Vlasceanu Larisa – Larisa Rentals;

Membru – Cazacu Marian – TBM Innovation Steel;

Membru – Ciocănel Ștefan – Proinstal Pipe;

Membru – Dragomir Savu – General Prest;

Membru – Ionescu Dan Vasile – Olimpex Club;

Membru – Marin Viorica – Viva Consult;

Membru – Rabbia Luca – Gold Plast Production;

Vasile Mihai Silviu – Advanced Structural Design;

Visinescu Sorin – Project Matrițe.

 

Reprezentanții AOA Argeș mai transmit faptul că Secretarul General, Năstase Marian Ioan, a preluat atribuțiunile Președintelui Executiv, conform Statutului Asociației până la numirea definitivă a noului Președinte Executiv.

 

 

de ag

 

Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges este o organizatie ne-guvernamentala, non-profit, si apolitica, constituita la initiativa unui grup de firme importante din Pitesti pentru a contribui efectiv la dezvoltarea mediului economic argesean. Cifra de afaceri totala a membrilor AOA AG depaseste 2,5 miliarde de euro.

Activitatea principala a Asociatiei Oamenilor de Afaceri Arges se materializeaza în reprezentarea intereselor membrilor in raport cu alte entitati, organizarea de întâlniri de afaceri sub diferite forme pentru stimularea investitiilor in judet, sustinerea de campanii de promovare a produselor locale prin realizarea de târguri, expozitii si alte actiuni similare. De asemenea organizatia îsi propune sa fie si un centru de informare si consultanta pentru firmele membre.

Colaborarea cu Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges înseamna accesul la un canal de promovare puternic in mediul local, publicatia economica “Orizont Economic Argesean” care este distribuita primelor 1000 de firme dupa cifra de afaceri din Arges, autoritatilor locale si altor organizatii importante.

Misiune:

Prin crearea unei retele puternice din companii de elita dorim sa contribuim la dezvoltarea mediului local.

Valori:

Profesionalism
Dam dovada de profesionalism in actiunile noastre pentru ca ne respectam partenerii.

Inovatie

Stimulam inovatia in tot ceea ce facem pentru ca ne dorim ca asociatia noastra sa contribuie la cresterea mediului economic prin idei noi in contextul unei economii de piata competitive.

Dinamism

Membrii comitetului executiv sunt tineri dinamici care cred ca dezvoltarea personala se realizeaza prin implicare totala in proiectele organizatiei.

Cooperarea cu AOA Arges

Contact cu o retea de afaceri de succes
Prin accesul la o retea de companii puternice din aproape toate domeniile puteti gasi noi parteneri de afaceri. AOA stimuleaza contactul permanent intre managerii firmelor membre prin organizarea de dineuri business lunare, cluburi de afaceri pe diferite teme, întâlniri informale, etc.

Oportunitati de afaceri in tara si in strainatate

Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges doreste sa ofere membrilor sai oportunitati de afaceri prin proiectele pe care le organizeaza, contactele cu alte organizatii similare din tara si strainatate, participarea la întâlnirile cu delegatii straine si organizarea de misiuni economice.

Reprezentarea intereselor in raport cu alte entitati

Ne dorim protejarea intereselor economice ale firmelor membre la nivel politic, economic si administrativ. Prin dezbaterile organizate periodic pe diferite probleme ale mediului de afaceri se încearca propunerea de solutii catre autoritatile competente.

Promovarea companiei si produselor
AOA promoveaza imaginea si produsele companiilor membre prin organizarea de târguri, expozitii, participarea la diferite întâlniri, evenimente locale si nationale.

Informare si consultanta

Prin documentarea in toate domeniile economice dorim sa devenim un centru de informare pentru firmele membre. De asemenea oferim consultanta in ceea ce înseamna înfiintari de firme, modificari de acte constitutive dar si pe alte domenii prin pastrarea de legaturi cu specialisti din diferite domenii.

Imagine si Credibilitate

Prin apartenenta la o retea formata din elita afacerilor in Arges imaginea Dumneavoastra va creste considerabil.

Facilitati

Pentru companiile membre oferim facilitati importante in ceea ce priveste participari la evenimentele, publicitate in ziarul “Orizont Economic Argesean” si in toate publicatiile editate de asociatie, transmiterea de newsletter-e prin e-mail catre baza de date AOA, realizare de materiale de marketing, alte actiuni si servicii initiate de AOA, consultanta pentru accesarea fondurilor europene.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: TBM