„Vom fi nevoiți să vă arestăm” – mesaje de citației din partea Jandarmeriei Române pentru mulți cetățeni!

de | 20.09.2022 15:45 | Știri, Eveniment, Național

Jandarmeria Română face apel la atenția publică pentru a informa faptul că apar informații false prin mesaje și mail-uri atribuite către anumite instituții dar și cetățeni. Se pare că aceștia au primit mesaje false prin care se preciza „Sunteți subiectul mai multor proceduri juridice” sau „Vom fi nevoiți să vă arestăm”.

jandarmeria fals - „Vom fi nevoiți să vă arestăm” - mesaje de citației din partea Jandarmeriei Române pentru mulți cetățeni!

ATENȚIE! INFORMAȚIE FALSĂ!

Am primit din parte mai multor cetățeni, dar și din partea unor instituții și chiar pe adresa de e-mail a Jandarmeriei mesajul de mai jos.

Datele prezentate în mesaj sunt false și nu provin din partea Jandarmeriei Române. În situația în care primiți un astfel de mesaj, nu intrați în panică și nu răspundeți mail-ului.”, informează aceștia.

fals jandarmerie - „Vom fi nevoiți să vă arestăm” - mesaje de citației din partea Jandarmeriei Române pentru mulți cetățeni!

Jandarmeria Română a atenționat că aceste mesaje sunt SCAM și că nu ar trebui să le dăm importanță sau să le răspundem. De asemenea, în cazul în care primiți asemenea mesaje, informați-vă dintr-o sursă oficială.

 

 

Sursa Facebook| Jandarmeria Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Se oprește curentul în Argeș! Perioada 19.09 – 25.09.2022!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: