Băutura, bat-o vina! Un piteștean a furat 14 sticle cu alcool dintr-un supermarket

de | 20.09.2022 16:17 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Băutura, bat-o vina! Un piteștean, în vârstă de 45 de ani, a decis, probabil, să își facă provizii pentru toamnă, astfel, în urmă cu aproximativ o lună, bărbatul a furat 14 sticle cu băuturi alcoolice dintr-un supermarket din Pitești.

Nu se știe exact ce avea de gând să facă omul cu atât de multă băutură, dacă dorea să o vândă sau pur și simplu să o bea, fie de supărare, fie de fericire. Cert este că piteșteanul, care a cauzat un prejudiciu de aproximativ 2.500 de lei magazinului, a fost identificat luni, 19 septembrie, de către polițiștii Secției 2 Poliție Pitești.https://anchetaonline.ro/

Acesta a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore, iar ulterior, s-a decis cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit supermarketului.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noi imagini cu Autostrada Sibiu – Pitești! Primul lot va fi gata în decembrie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole