Oana Zăvoranu vrea să fie președintele României în 2024! Asta, dacă vă lipseau veștile bune!

de | 30.03.2022 20:20 | Știri, Lifestyle, Național

”Sunt hotărâtă să candidez în 2024” acesta este răspunsul vedetei la întrebarea primită din partea internauților. Oana Zăvoranu este cunoscută din scandalurile pe care le-a avut cu mama sa, regretata Mărioara Zăvoranu, dar și cu fostul soț, cântărețul Pepe.

Aceasta este foarte activă în mediul on-line și a reușit să-și atragă mulți internauți care o urmăresc și o apreciează. Oana este foarte vocală și mereu a spus lucrurilor pe nume fără să îi pese de ceva. Fie că apărea la emisiuni de televiziune, fie că ținea prima pagină a ziarelor, Zăvo, cum a fost numită, a fost mereu în lumina reflectoarelor.

Însă, de când s-a căsătorit cu Alex Ashraf, diva a dispărut de pe micul ecran și s-a focusat pe rețelele de socializare instagram si youtube.

Fiind atât de activă și mereu în legătură cu comunitatea ei, de pe Instagram cărora le povestește tot ceea ce face și gândește, organizează multe sesiuni live și sesiuni de întrebări din partea urmăritorilor. Prin intermediul acestora, am aflat că Zăvo se simte pregătită să conducă România.

”Oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce” declară vedeta.

Întrebarea pusă de internauți a fost: Care crezi că este cel mai bun lucru care se poate întâmpla în România?

Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta!

Iar răspunsul Oanei Zăvoranu a venit imediat:

Să devin președintele țării. (…) Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(…) Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!

oana zavoranu 2- sursa facebook

Oana Zăvoranu se pregătește să-și lanseze propria carte!

Însă Oana nu se oprește aici, si muncește din greu pentru a-și lansa propria carte. Un proiect de suflet care va cuprinde informații neștiute despre viața sa și își dorește ca în toamna anului viitor să o publice.

„Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidența este că am vorbit cu cineva chiar azi despre proiectul ăsta…Așa că eu zic că tot în toamnă o să fie lansată pentru voi toți”, a mai dezvăluit Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

Urmărește alte știri ale zilei pe www.anchetaonline.ro.

Sursa foto: Instagram Oana Zăvoranu

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Klaus Iohannis