Primăria Bradu are un nou site!

de | 30.03.2022 20:08 | Rural, Administrație

De pe noul site puteți descărca orice document sau formular necesar pentru obținerea diferitelor acte

primaria Bradu

Din această săptămână, cetățenii comunei Bradu pot accesa pagina online a administrației locale pe  www.primariabradu.ro, după cum anunță chiar primarul Dănuț Stroe. Domnia sa îi informează pe brădeni că de pe site-ul oficial pot descărca orice document sau formular necesar obținerii diferitelor acte. În plus, de pe primariabradu.ro pot afla care sunt cele mai importante evenimente ce se derulează în comuna Bradu, dar se pot programa și pentru audiențe.

primar Bradu

”Websiteul Primăriei Bradu va avea și un link direct cu Ghiseul.ro, prin care puteți achita taxele și impozitele stabilite de instituțiile publice înrolate în sistem sau puteți efectua plăți aferente prestării oricărui serviciu public.

Prin intermediul noului site veți putea accesa și Monitorul Oficial Local de unde puteți descărca diverse documente administrative sau executive.”, a mai informat primarul Dan Stroe.

Primăria Bradu a fost și până acum prezentă în spațiul online, dând dovadă de transparență în activitatea administrativă, cu un site foarte activ și bine pus la punct, sub denumirea comunabradu.ro, însă noul site este mult mai intuitiv și mai ușor de accesat informațiile.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu

Ultimele articole