Încă un obiect zburător neidentificat – doborât de SUA

de | 13.02.2023 13:53 | Știri, După subiect, Eveniment

Încă un obiect zburător neidentificat – doborât de SUA

Încă un obiect zburător neidentificat a fost doborât de SUA, deasupra Lacului Huron, în apropiere de graniția cu Canada.

Acesta este cel de-al patrulea eveniment de acest fel care a avut loc în luna februarie în America. Primul dintre acestea a fost un presupus balon spion chinezesc, potrivit oficialilor de la Washington. Însă, ultimele trei au fost descrise ca „obiecte zburătoare neidentificate”.

De asemenea, șeful Comandamentului de Apărare Aerospaţială al SUA (NORAD), generalul Glen VanHerck, a transmis că nu este exclusă varianta să fie vorba de extratereștri.

Comunitatea de informaţii şi de contrainformaţii să stabilească asta. Eu nu am exclus nimic.

În acest moment continuăm să analizăm orice ameninţare sau potenţială ameninţare, necunoscută, care se apropie de America de Nord, în încercarea de a o identifica”, a precizat acesta, potrivit Digi 24.

Amintim că spațiul aerian deasupra lacului Michigan a fost închis, duminică, din motive de „apărare naţională”, pentru a analiza un „potenţial contact”, conform Administrației Federale pentru Aviație.

Totodată, spațiul aerian din Montana a fost închis temporar, sâmbătă, fiind ridicat de la sol un avion de vânătoarea pentru a analiza „o anomalie radar.”

Foto realitatea.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Maia Sandu: Rusia plănuiește o lovitură de stat în Republica Moldova

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole