Olimpia Doru: Succesul unei doamne apare dacă este perseverentă, determinată, iubește oamenii și își asumă deciziile luate!

de | 07.03.2023 16:30 | Lifestyle, Din ediția tipărită

Hotărâtă, cu o atitudine proactivă, trăsături dublate de viziune și de o strategie bine pusă la punct, Olimpia Doru a devenit un nume respectat și o voce puternică în mediul antreprenorial argeșean. Alături de soțul său, Marian Doru, a fondat compania New Design Composite și a crescut alături de aceasta, ca om de afaceri, ca dezvoltator de proiecte. Deși nu este ușor pe tocuri, în business, a demonstrat că poate ține pasul cu bărbații antreprenori, punându-și o amprentă puternică în acest sector. Cu un ritm de lucru ce sfidează orice fus orar, cu o ambiție de fier, a reușit să doboare obstacole și să găsească soluții în toate momentele de criză. A pus accent pe oamenii din jurul său, pe echipă, dar și pe abilitățile native, lucrând constant la dezvoltarea personală și la amplificarea aptitudinilor. New Design Composite este una dintre cele mai vechi companii argeșene, înființată în 2002, al cărei principal domeniu de activitate îl constituie produsele din rășini armate cu fibră de sticlă, la care s-a adăugat producția de AdBlue – marcă înregistrată VDA, gama de lichid de curățare pentru mașini și ulterior cea de dezinfectanți. O fire altruistă și filantropică, se implică frecvent în acțiuni caritabile și evenimente sociale. De asemenea, este membru al Biroului Permanent al Consiliului Național al IMM-urilor din România și speaker motivațional Jhon Maxwell Team.

Olimpia Doru

Ca orice om de afaceri, a avut numeroase provocări în parcursul său, dar le-a depășit prin spriritul inovativ și prin faptul că nu este genul de om care să cedeze, ci acela care caută mereu soluții. Nu îi lipsește curajul de a își asuma riscuri și de a învăța din eșecuri.

În domeniul meu de activitate, succesul unei doamne apare dacă este perseverentă, determinată, iubește oamenii, este asumată în ceea ce privește deciziile pe care le ia și este dispusă să plătească prețul pentru toate acestea, inclusiv pentru visurile ei.”, este de părere Olimpia Doru.

În drumul său a împletit rolul de antreprenor cu cel de mamă și soție, considerând că împlinirea unei femei reprezintă o înlănțuire între mediul personal și cel profesional. Nu trebuie să alegi între carieră și familie, ci să știi să prioritizezi și să te organizezi corect.

Succesul profesional este doar o parte a întregului uman, indiferent că vorbim despre femei sau bărbați. Știm cu toții și în mod special femeile, că, dacă nu sunt iubite și fericite acasă, restul, și mă refer la viața profesională, socială, starea de sănătate, nu au cum să atingă vârfuri de excelență. Suntem ființe emoționale și de acolo începe totul!”.

Pentru Olimpia Doru, în leadership, nu este vorba de competiția dintre bărbați și femei.

Competiția în leadership este doar despre tine cel de acum cu tine cel de mâine!”. De antreprenor depinde succesul sau eșecul afacerii, așa că este important ca acesta să fie atent la nevoile echipei, dar și la dezvoltarea sa personală, la evoluție și să fie receptiv la tot ce este nou.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alexandra Brînzea: Primul meu exemplu de „așa daˮ în viață rămâne mama mea!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Olimpia Doru