anchetaonline.ro

Mioveni: Olimpiada persoanelor private de libertate, ediția a VII-a!

de | 23.05.2023 15:43 | Știri, Eveniment, Județean, Mioveni

Mioveni: Olimpiada persoanelor private de libertate, ediția a VII-a!

În data de 26 Mai 2023, începând cu ora 9.00, va avea loc Olimpiada persoanelor private de libertate, ediția a VII-a, având ca motto ”Cel mai important lucru la jocurile olimpice nu este să câștigi, ci să participi, așa cum în viață nu contează triumful, ci lupta. Esențial nu e să cucerești, ci să lupți bine” (Pierre de Coubertin).

Scopul acestei competiții sportive fiind de a dezvolta interesul deținuților pentru practicarea diferitelor jocuri sportive, în vederea fortificării organismului și întăririi sănătăţii, dezvoltării trăsăturilor pozitive de caracter, a deprinderilor de comportare civilizată şi a spiritului de fair-play.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul unei singure zile și va avea loc în incinta Liceului Tehnologic Construcții Mașini Mioveni.

La această competiție vor participa 12 penitenciare (Penitenciarul București-Jilava, Penitenciarul București-Rahova, Penitenciarul Codlea, Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, Penitenciarul Găești, Penitenciarul Mărgineni, Penitenciarul Mioveni, Penitenciarul Ploiești, Penitenciarul Târgu-Jiu, Penitenciarul Vaslui, Penitenciarul Spital București –Jilava, Centrul Educativ Târgu Ocna) și va consta în competiții de fotbal, de tenis de masă și de darts.

Activitatea va fi organizată de Penitenciarul Mioveni, în parteneriat cu Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni, Primăriei Orașului Mioveni, Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Clubul Sportiv Mioveni, Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012, Clubul Sportiv Darts Mioveni, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Asociația Serviciul Umanitar pentru Penitenciare, Sindicatul Național al Polițistilor de Penitenciare și Sindicatul Alianța Mioveni.

sursă foto bitpress.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ziua accidentelor în Pitești! Impact între două mașini pe Calea București

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Penitenciarul Mioveni