Pitești: Bărbat de 66 de ani, găsit mort în apartamentul în care locuia

de | 23.05.2023 16:25 | Știri, Eveniment, Județean

Pitești: Bărbat de 66 de ani, găsit mort în apartamentul în care locuia

Un piteștean, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit mort, luni, 22 Mai, în locuința sa din municipiul Pitești, strada Grigore Tocilescu.

În urma unui apel la 112, două echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat care au deblocat ușa de acces în locuință.

În urma intervenției, în interiorul locuinței au găsit trupul unui bărbat fără semne vitale, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

Două echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au intervenit în municipiul Pitești, strada Grigore Tocilescu, pentru deblocarea ușii unui apartament în care era posibil ca o persoană să aibă nevoie de ajutor. În interiorul locuinței a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de 66 de ani, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.”, transmit reprezentanții ISU Argeș

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O casă a luat foc, în Câmpulung!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: