Omul de afaceri Ionuț Lazăr s-a căsătorit cu o frumoasă prezentatoare de sport

de | 09.07.2022 20:04 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

O nuntă superbă a avut loc la sfârșitul lunii iunie. Omul de afaceri Ionuț Lazăr, cunoscut pentru businessul de familie International Lazăr Company, și-a unit destinele cu aleasa inimii sale, Simona Petrescu.

Cununia civilă a fost găzduită într-un cadru mirific, în aer liber, amenajat pe pontonul centrului de evenimente Ramada, din Lunca Argeșului.

Aranjamentele florale, foarte bogate, în culori diafane, puzderia de verde oferită de natură au fost decorul perfect pentru un asemenea eveniment, plin de bun-gust.

Mirii au îmbrăcat costume albe. Atât Simona Petrescu, cât și Ionuț Lazăr au purtat costume compuse din sacou și pantalon, numai că la ea a lipsit cămașa, accesorizându-și ținuta cu o pălărie albă și un colier care să îi sublinieze delicatețea feminină.

 

Untitled collage 17 - Omul de afaceri Ionuț Lazăr s-a căsătorit cu o frumoasă prezentatoare de sport

După ce au spus da în fața ofițerului de stare civilă, a urmat petrecerea, unde s-a dansat și s-a cântat, unul dintre cei invitați să ridice oaspeții în picioare cu repertoriul său fiind Adi de la Vâlcea.
Pentru seară, mireasa a îmbrăcat o rochie, tot albă, scurtă, dar cu o trenă amplă.

Simona Petrescu este o prezență activă pe Instagram și prezentatoare tv a rubricilor de sport, fiind o împătimită a mișcării și a unui stil de viață sănătos, așa cum dovedește și prin forma sa fizică.

 

Untitled collage 16 - Omul de afaceri Ionuț Lazăr s-a căsătorit cu o frumoasă prezentatoare de sport

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mircea Diaconu crește cai de echitație în gospodăria natală de la Vlădești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Instagram

Ultimele articole