Operațiune de salvare lângă Vama Veche! Bărbat blocat în plasele de pescuit!

de | 11.09.2022 11:50 | Știri, Eveniment, Național

  • Intervenție de salvare la Marea Neagră!

Vremea pe litoral nu este foarte bună în această perioadă, vântul bate cu putere iar steagul roșu poate fi văzut mai peste tot. În ciuda atenționărilor făcute de salvamari, au fost foarte puțini cei care au ținut cont de ele.

Este și cazul unui bărbat care a ieșit în larg cu kite-ul și a fost la un pas să se înece. Acesta a căzut în mare și a fost prins între niște plase de pescuit, lângă Vama Veche

 

de

 

Norocul lui a fost că a fost observat de niște turiști aflați în zonă. Aceștia au apelat numărul unic de urgență 112 iar spre el a pornit o ambarcațiune de la Inspectoratul de Situații de Urgență Dobrogea.

Ambarcațiunea a plecat din portul Mangalia spre Vama Veche și în același timp s-a deplasat și un echipaj cu o ambulanță SMURD.

Bărbatul a fost recuperat de echipajul unei nave al Agenției de Salvare pe Mare și a dus la mal acolo unde echipajul medical l-a evaluat, acesta refuzând ulterior transportul la spital.

 

de salvamar

Salvamarii au fost nevoiți să intervină totodată și în stațiunea Olimp acolo unde un bărbat a fost în pericol de a se îneca, acesta fiind salvat de un echipaj al unei ambarcațiuni și ulterior transportat la spital.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Mutu | Marea Neagră | Vama Veche

Ultimele articole