Mii de pachete de țigări descoperite de polițiștii de frontieră în plafonul unui microbuz

de | 06.06.2024 21:13 | Național, Eveniment

Peste 4.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite miercuri, 05 mai, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Ruse.

Potrivit Poliției de Frontieră Română, ţigările au fost găsite în plafonul unui microbuz condus de un cetățean moldovean, în vârstă de 52 de ani.

În jurul orei 11:00, bărbatul s-a prezentat pentru control în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, pe sensul de intrare în țară, și se afla la volanul unui microbuz, marca Mercedes, înmatriculat în România.

În urma unui control amănunțit efectuat asupra vehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit 92.640 de țigarete (4.632 pachete de țigări), având aplicat timbru fiscal bulgăresc, ascunse în plafonul microbuzului.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 135.000 de lei, a fost confiscată, iar mijlocul de transport, în valoare de 35.000 de lei, a fost indisponibilizat de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Şoferul este acum cercetat penal pentru contrabandă.

sursă foto Poliția de Frontieră Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș. Atenție în trafic! Sunt anunțate opt transporturi agabaritice

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Giurgiu

Ultimele articole