Papa Francisc a ajuns la spital! Care este starea de sănătate a Suveranului Pontif

de | 30.03.2023 08:27 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Papa Francisc a ajuns la spital! Care este starea de sănătate a Suveranului Pontif

Papa Francisc a fost internat în spital, miercuri, din cauza unei infecții respiratorie, potrivit Daily Mail, care a obținut o confirmare a acestei informații de la Vatican.

Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, a precizat că Papa a acuzat dificultăți de respirație în ultimele zile.

În ultimele zile, Papa Francisc a avut dificultăţi de respiraţie şi în această după-amiază a fost internat la policlinica A. Gemelli pentru controale medicale”, a spus Matteo Bruni.

În urma examinărilor, s-a constatat că nu este vorba de o infecție cu Covid-19.

Papa Francisc ar fi suferit un infarct

Pe de altă parte, presa din Italia și Franța spune că există informații conform cărora Papa Francisc ar avea probleme cardiace și din această cauză a ajuns la spital cu o ambulanță.

De asemenea, în mediul online există zvonuri care spun că Suveranul Pontif, în vârstă de 86 de ani, ar fi suferit un infarct.

Între timp, însă, toate evenimentele la care trebuie să participe Papa Francisc, în următoarea perioadă, au fost anulate.

Amintim că în iulie 2021, Papa Francisc a fost internat mai bine de o săptămână în Spitalul Gemelli, după ce a suferit o operație la colon. Totodată, durerile cronice la genunchi l-au făcut să nu se mai poată deplasa fără ajutor. Din mai 2022, Suveranul Pontif are nevoie de scaun cu rotile.

În acest context, există speculații privind demisia Suveranului.

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ambiție, nu glumă! O femeie a luat permisul auto după 960 de încercări

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole