Ambiție, nu glumă! O femeie a luat permisul auto după 960 de încercări

de | 28.03.2023 08:55 | Știri, După subiect, Lifestyle

Ambiție, nu glumă! O femeie a luat permisul auto după 960 de încercări

Poveste incredibilă, care o are drept protagonistă pe o femeie, în vârstă de 69 de ani, a cărei ambiție și perseverență au făcut-o să dea examenul pentru obținerea permisului de conducere de 960 de ori.

Cha Sa-soon, în vârstă de 69 de ani, din Coreea de Sud, a încercat pentru prima dată să obțină carnetul auto în anul 2005, cu proba scrisă. A picat examenul, iar apoi a continuat să susțină proba în fiecare zi, cinci zile pe săptămână. Timp de trei ani nu s-a lăsat, prezentându-se zilnic la examen, având în total 780 de încercări.

După trei ani, femeia a început să susțină testul de două ori pe săptămână, iar în cele din urmă a obținut rezultatul mult așteptat. Numai că avea de trecut și proba practică, la care s-a prezentat de 10 ori până ce a reușit să ia permisul auto.

femeie permis 960 ori - Ambiție, nu glumă! O femeie a luat permisul auto după 960 de încercări

Foto GdS

Potrivit Daily Mail, femeia a reușit să obțină permisul de conducere trecând, în total, prin 960 de examene. Ea a cheltuit 11.000 de lire sterline, arată rapoartele.

Când în sfârșit a luat permisul, toți am aplaudat-o și îmbrățișat-o.

O povară uriașă ne-a căzut de pe spate. Nu avusesem curaj să-i spunem să renunțe pentru că ea continua să vină să dea examenul”, a transmis instructorul de la Școala de șoferi Jeonbuk, conform Dcnews.ro.

Cazul femeii a devenit cunoscut în toată lumea, iar datorită perseverenței sale, ea a primit o mașină în valoare de 13.000 de euro de la Hyundai.

 

O pensionară face taximetrie pe Dacia Spring

Un alt exemplu de ambiție ne este oferit de o pensionară din România, care face taximetrie pe Dacia Spring.

Dacia Spring este cea mai populară mașină electrică printre români, mai ales de către cei care își doresc să facă economii, în această perioadă grea din punct de vedere financiar.

Ba chiar, pe rețelele de socializare există grupuri pentru iubitorii Daciei Spring, iar acolo oamenii postează diverse întrebări, curiozități și informații despre autoturismul electric.

O postare care a stârnit foarte multe reacții este a unui bărbat care a povestit membrilor grupului de Facebook Dacia Spring România despre faptul că a depus documentația pentru a utiliza mașina ca taxi. Mai mult, românul spune că ar fi obținut deja autorizația necesară pentru a folosi autoturimul electric în acest sens și că cea care va oferi servicii se taxi este mama sa, pensionară: „Lucrează mama, e pensionară, se plictisește acasă”, a scris bărbatul.

Foarte mulți dintre internauți l-au întrebat pe bărbat cum a reușit să obțină autorizația, având în vedere că mașina are patru locuri.

Da legea spune maxim 5 locuri, de minim nu scrie nimic.”

 

Nici aia nu e obligatoriu, scrie o portieră în dreptul fiecărei banchete, avem și un dokker la taxi în oraș cu 3 uși.”

 

„Nu există dimensiuni minime pentru taxi? Cum naiba merge la taxi buburuza aia?”

 

„Cu 50 km/h în oraș.”

 

„Spring-ul nu e mașină de 4 persoane”

 

„Spring-ul nu e mașină de 4 persoane, cum am văzut un videoclip recent, cred că fiecare avea în jur de 120 – 130 kg și se plângeau că nu au loc în mașină, nu e mașină pentru cei care au peste 180 cm înălțime, în mod sigur.”, au scris internauții la postarea bărbatului.

Foto Ziare.com/Botosaneanul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Acesta este cel mai scump Duster din lume! Ce dotări are

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole