anchetaonline.ro

Acesta este cel mai scump Duster din lume! Ce dotări are

de | 22.01.2023 21:29 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Acesta este cel mai scump Duster din lume! Ce dotări are

Cel mai scump Duster din lume este vândut de o companie din Germania, care este specializată în efectuarea unor modificări spectaculoase la automobile.

Este vorba de firma Carpoint, care este și cel mai mare importator al mașinilor Dacia în Germania. Potrivit Adevărul.ro, Carpoint modifică diferite modele ale mărcii, cel mai scump Duster din lume regăsindu-se aici, la prețul de 33.490 de euro.

duster - Acesta este cel mai scump Duster din lume! Ce dotări are

Foto Adevarul.ro

Printre modificările aduse autoturismului se numără sistemul de evacuare special realizat cu două țevi de evacuare de culoare neagră, jante negre din aliaj de 19 inchi, grila radiatorului de culoare neagră, antenă rechin neagră, praguri din oțel inoxidabil „Carpoint Edition”. Motorul este de 1,3 litri pe benzină, având 150 de cai-putere, transmisie automată, iar consumul mixt este de 4,9 litri/100 kilometri. Totodată, Dusterul modificat de nemți are scaune încălzite, sistem de navigație, computer de bord, cameră de marșarier, cameră multi-view, computer de bord, aer condiționat automat, senzor unghi mort, geamuri electrice față și spate și geamuri fumurii.

duster2 - Acesta este cel mai scump Duster din lume! Ce dotări are

Foto Adevarul.ro

De asemenea, pe site-ul firmei se găsesc și modele Dacia mai ieftine. Cel mai mic preț îl are o Dacia Sandero, la 14.990 euro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Unic în Europa! Hotelul în care turiștii dorm în două țări, în același timp

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dacia Duster | Uzina Dacia