Hoț de lemne- prins în Argeș! De luni de zile transporta material lemnos

de | 22.01.2023 23:10 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Hoț de lemne- prins în Argeș! De luni de zile transporta material lemnos

Un bărbat de 31 de ani, din Micești, a primit o amendă usturătoare, după ce a fost prins transportând ilegal material lemnos.

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, bărbatul, care nu este transportator autorizat, a efectuat în perioada septembrie-noiembrie 2022, 34 de transporturi de material lemnos, depășind cu 51,388 mc volumul de 20 de metri cubi pe an calendaristic permis de normele legale.

Prin urmare, bărbatul a fost amendat cu 10.000 de lei, iar cantitatea de 51,388 mc de lemne, în valoare de peste 9.300 de lei a fost confiscată.

Foto descriptiv Mesagerul Hunedorean

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident grav în Argeș! Impact puternic, 3 victime

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole