Meteorologii anunță ninsori și temperaturi de -10°C

de | 23.01.2023 08:41 | Știri, Lifestyle, Național

Meteorologii anunță că vremea se răcește brusc în toată țara. Astfel, după temperaturile mari care au fost prezente în luna ianuarie, ne întoarcem la ninsori și temperaturi de până la -10°C.

Trebuie să ne așteptăm la o răcire puternică, care va fi resimțită mai ales în estul țării, unde începând de mâine maximele se vor încadra între -2 și 5 grade, valori cu până la 18 grade mai coborâte decât cele înregistrate săptămâna trecută.

Totodată, nopțile se vor răci și vor prezenta temperaturi negative aproape în toată țara. Dimineața, maximele pot scădea și sub -5 grade în zonele de vale și vor atinge -10 grade în depresiunile intramontane din estul Transilvaniei și vestul Moldovei.

Mai mult de atât, la sfârșitul săptămânii ne putem aștepta la unele ninsori, dar nu se știe încă zona în care vor fi vizate.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Acesta este cel mai scump Duster din lume! Ce dotări are

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole