S-A DECIS! Cristian Cioacă rămâne în spatele gratiilor

de | 23.01.2023 09:14 | Știri, Eveniment, Importante, Pitești

INFORMAȚII NOI

S-A DECIS! Cristian Cioacă rămâne în spatele gratiilor

Solicitarea de eliberare condiționată depusă de Cristian Cioacă la Judecătoria din Pitești a fost respinsă.

Prin urmare, Cioacă va rămâne în spatele gratiilor, instanța respingând solicitarea fostului polițist. Decizia poate fi contestată.

Respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat CCC, CNP …, în prezent de?inut la Penitenciarul Mioveni, ca neîntemeiată. În temeiul art. 587 alin. (2) C. proc. pen. menţine termenul stabilit de Comisia pentru liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Mioveni după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată va putea fi reînnoită, respectiv 10.05.2023. În baza art. 275 alin. (2) C. pr. pen. obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli de judecată către stat. În temeiul art. 275 alin. (6) C. pr. pen. onorariul parţial al apărătorului din oficiu în cuantum de 170 lei se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea copiei minutei”, transmit magistrații.

cristian cioaca - S-A DECIS! Cristian Cioacă rămâne în spatele gratiilor

Poză 2 colaj – Evenimentul Zilei

Știre inițială

Fostul soț al Elodiei Ghinescu, Cristian Cioacă a fost adus în această dimineață, în jurul orei 09.00, la Judecătoria Pitești.

Potrivit primelor informații, acesta a solicitat eliberare condiționată.

Cristian Ciocă se află de aproape 10 ani în închisoare, după ce a fost condamnat că și-a ucis fosta soție, pe Elodia Ghinescu. El este condamnat la 15 ani și opt luni pentru lovituri cauzatoare de moarte, în urma unui proces care s-a încheiat în anul 2014.

Pe data de 11 ianurie, miercuri, acesta s-a întrunit la Penitenciarul colibași Comisia de eliberare condiționată care i-a amânat cererea cu patru luni de zile pentru că nu se încadrează.

Cu toată această amânare, astăzi s-a ținut termenul de la judecătorie.

Cioaca a fost adus cu duba de la penitenciar.

Maria Vasii, avocata acestuia oferă noi declarații despre situație.

Mai mult de atât, Cristian Cioacă are o nouă relație. Acesta a avut opt vizite conjugale.

De asemenea, o dată cu ieșirea din închisoare acesta se va angaja. Cioacă o ofertă de la cineva din domeniul în care a lucrat.

Au trecut peste 15 ani de la dispariţia Elodiei Ghinescu, iar de atunci dispariția ei a rămas un mister pentru mulți dintre noi.

Fostul ei soţ Cristian Cioacă, care pe atunci activa ca polițist, a fost principalul suspect, mai ales că a anunțat dispariția Elodiei Ghinescu abia după o săptămână.

El a fost acuzat că şi-a ucis fosta soţie, iar anchetatorii au presupus că motivul crimei ar fi fost gelozia, Cioacă fiind condamnat, deşi cadavrul femeii nu a fost descoperit nici până în ziua de astăzi.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Meteorologii anunță ninsori și temperaturi de -10°C

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole