Incendiul la firma Loyal Business (Albota) a fost stins! Vezi care sunt pagubele!

de | 23.01.2023 09:31 | Știri, Eveniment, Județean

Update

Incendiul a afectat containere apartinand companiei Loyal Business. Astfel, au fost afectate echipamente electrice, tâmplărie și mobilier din două containere (module), pe o suprafață totală de aproximativ 45 mp.

Potrivit ISU Argeș, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un aparat electric (boiler) lăsat sub tensiune și nesupravegheat.

Conform datelor oficiale, societatea, înființată în anul 2011, se ocupa cu servicii de transporturi terestre și transporturi prin conducte.

Știre inițială

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu doar câteva momente, la peretele unui container care are destinația de birouri în localitatea Albota, drumul spre Papilon.

La fața locului se deplasează pompierii cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD.

Nu sunt probleme, se intervine pentru lichidarea incendiului.”, anunță ISU Argeș.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Cristian Cioaca a fost adus la Judecătoria Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole