Ea este fata de 18 ani care s-a sinucis, după ce a fost pusă de iubit să se prostitueze

de | 30.03.2023 08:00 | Eveniment, După locație, După subiect, Național

Ea este tânăra de 18 ani care s-a sinucis, după ce a fost pusă de iubit să se prostitueze

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galați a dispus reținerea unui bărbat, în vârstă de 20 de ani pentru 24 de ore, cercetat pentru trafic de persoane și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Potrivit cercetărilor, bărbatul a exploatat sexual o tânără, din toamna anului 2021 până în 2022. Fata a fost păcălită de individ prin metoda „loverboy”, făcând-o să se îndrăgostească de el, ca mai apoi să o oblige să practice prostituția.

Tânăra care s-a sinucis avea 18 ani și era din Galați. Iubitul, cu doi ani mai mare, a sedus-o, iar apoi a obligat-o să se prostitueze. La 9 luni de la moartea fetei, individul a fost prins și arestat.

yasmina - Ea este fata de 18 ani care s-a sinucis, după ce a fost pusă de iubit să se prostitueze

Ea a fost nevoită să își vândă trupul atât în țară, în București și în Cluj Napoca, cât și în străinătate, pe teritoriul Germaniei. Așa cum se întâmplă în aceste cazuri, în care fetele cad victime proxeneților, banii erau luați de iubit.

Sătulă să practice prostituția, tânăra s-a sinucis

Întreaga poveste s-a transformat într-o adevărată dramă pentru tânăra care, nu a mai suportat chinul la care era supusă de cel care a sedus-o. În cele din urmă, victima proxenetului a decis să se sinucidă.

Potrivit cercetărilor, pe 25 iunie 2022, fata s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din municipiul București. Se pare că fata locuia într-un apartament, în blocul respectiv, unde practica prostituția.

Pe fondul exploatării sexuale, persoana vătămată s-a sinucis la data de 25.06.2022 prin precipitarea de la fereastra unui apartament situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe din municipiul București, apartament unde aceasta întreținerea relații sexuale contra cost”, transmite DIICOT.

iubit yasmina - Ea este fata de 18 ani care s-a sinucis, după ce a fost pusă de iubit să se prostitueze

După tragedie, tânărul a fugit din țară, revenind în luna martie a acestui an. Oamenii legii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința acestuia. Acolo a fost găsită cantitatea de aproximativ 9 grame de canabis.

Prin urmare, bărbatul este cercetat, acum, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.Marți, 28 martie, individul a fost reținut pentru o perioadă de 30 de zile, în urma faptelor sale.

În cursul zilei de 28.03.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Galați a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galați.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”, adaugă DIICOT.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cum să recunoști un traficant de persoane? Mărturii audio ale victimelor

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DIICOT

Ultimele articole