Paramedic SMURD București, acuzat că a pipăit o pacientă în drum spre spital!

de | 07.08.2023 12:43 | Știri, Eveniment, Național

Un paramedic SMURD, în vârstă de 49 de ani, acuzat că a pipăit o pacientă imobilizată în autospeciala cu care o ducea spre spital, a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile.

Bărbatul este acuzat de agresiune sexuală și alterarea sistemelor informatice. Infracțiunile de care este acuzat s-ar fi întâmplat la începutul lunii iunie.

Potrivit procurorilor DIICOT, pe 8 iunie, bărbatul ar fi avut un comportament indecent față de o pacientă, în vârstă de 35 de ani, care fusese preluată de acasă și transportată la Spitalul Elias.

Aflat singur lângă pacienta semiconștientă, la un moment dat, paramedicul a început să o pipăie.

Pentru a scăpa cu basma curată, bărbatul ar fi șters imaginile surprinse de sistemul de supraveghere din interiorul autospecialei SMURD.

După ce și-a revenit la spital, femeia a făcut plângere, iar reclamația a ajuns la procurorii militari.

S-a reținut că la data de 08.06.2023, inculpatul, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu a profitat de faptul că persoana vătămată majoră, pacientă în transport către o unitate spitalicească, se afla în imposibilitatea de a-și exprima voința și a exercitat asupra acesteia acte de agresiune sexuală.

De asemenea, pentru a elimina înregistrările video incriminatorii surprinse de camera de supraveghere amplasată în interiorul autospecialei de transport pacienţi, inculpatul a șters fără drept datele informatice stocate pe cardul de memorie, aducând astfel atingere integrităţii și disponibilității acestora”, au transmis reprezentanții DIICOT.

La data de 4 august 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Militar București a dispus arestul la domiciliu al bărbatului, pentru 30 de zile.

Foto descriptiv  Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Două românce au fost prinse pe Aeroportul Otopeni cu aproape 4 kilograme de bijuterii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SMURD