Parlamentar argeșean – vicelider al Grupului PSD din Camera Deputaților

de | 06.02.2023 15:48 | Știri, Din ediția tipărită, Județean, Politic

Grupul PSD din Camera Deputaților are 108 membri, iar structura de conducere este formată dintr-un lider, 10 vicelideri și 2 secretari. Singurul parlamentar argeșean care deține funcția de vicelider este deputatul Nicolae Georgescu, care a fost reales pe această funcție la finele lunii ianuarie, în cadrul Consiliului Național al PSD. Lider este, ales a treia oară consecutiv, Simonis Alfred, deputat de Timiș.

Am primit, din nou, încrederea colegilor pentru a fi vicelider al Grupului PSD din Camera Deputaților!Acest lucru reprezintă o mare onoare, dar și o imensă responsabilitate! Sunt om de echipă, iar pentru susținere, le mulțumesc colegilor! Împreună, pentru binele românilor!”, este mesajul transmis de către parlamentarul argeșean, Nicolae Georgescu, cu această ocazie.

În cadrul Camerei Deputaților, Nicolae Georgescu este vicepreședinte al Comisiei pentru siguranță, ordine publică și siguranță națională și membru al Comisiei pentru afaceri europene.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole