Furt în Pitești! Un puști de 17 ani a spart un magazin și a furat telefoane mobile

de | 06.02.2023 15:53 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Furt în Pitești! Un puști de 17 ani a spart un magazin și a furat telefoane și o tabletă

Un puști de 17 ani a ajuns să fie reținut pentru 24 de ore de către polițiști, asta după ce a spart un magazin din Pitești.

Minorul, din comuna Calopăr, județul Dolj, a pătruns în magazinul cu pricina, în noaptea de vineri spre sâmbătă (3 spre 4 februarie), iar de acolo a furat 4 telefoane mobile și o tabletă.

El a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești. Atât telefoanele, cât și tableta, în valoare de aproximativ 5.000 de lei, au fost recuperate și restituite.

Băiatul de 17 ani a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar astăzi va fi prezentat în fața fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Arhiva (IPJ)

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș: Tânără de 18 ani, prinsă la volan fără permis

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: