Argeș: Tânără de 18 ani, prinsă la volan fără permis

de | 06.02.2023 15:35 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Argeș: Tânără de 18 ani, prinsă la volan fără permis

O tânără de 18 ani din localitatea Rătești, nerăbdătoare să fie posesoare de permis de conducere, nu a mai așteptat să dea examenul pentru obținerea carnetului și s-a urcat la volanul unei mașini.

S-a întâmplat în noaptea de 4 februarie, în jurul orei 23:00, atunci când tânără a fost depistată de polițiștii rutieri din Topoloveni, pe DJ 702G, în Rătești. În autoturism se afla și un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate, care i-a încredințat mașina, deși știa că tânăra nu deține permis de conducere.

Prin uramre, în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducere fără drept, respectiv de încredințare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu deține permis de conducere.

Foto descriptiv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole